TA BETALT FÖR LUNCHEN MED SWISH REDAN I DÖRREN

>

SÅ HÄR FUNKAR DET

 

I Swish-appen finns numera en skanner som läser QR-koder. Det gör att det går väldigt snabbt för gästerna att Swisha och komma på plats i restaurangen.

ÖKAR DIN FÖRSÄLJNING

 

Kö i dörren och många lunchgäster väljer att gå vidare. Skapa en snabbfil för gäster som vill Swisha, trolla bort köerna och öka försäljningen!

VI FIXAR ALLT RUNTOMKRING

 

Vi har löst allt det där som normalt saknas hos Swish Företag – dagsavslut, bokföringsunderlag, bokföringsfiler och digitala kvitton. Dessutom hjälper vi till med QR-koder och en hel del annat.

BRA MED FLERA SÄTT ATT TA BETALT

 

De flesta restauranger tar emot mindre och mindre kontanter och väldigt många har tagit steget och blivit helt kontantfria. Då är det bra att erbjuda kunderna Swish samtidigt som det ger ett bättre flöde av gäster i restaurangen!

6 000 000 SVENSKAR ÄR REDO...

 
Eftersom kunderna inte behöver någon ny app eller något nytt konto – allt som krävs är Swish-appen – så är 6 milj svenskar redan klara att betala sin lunch med Swish!
>

FLER ANVÄNDNINGSOMRÅDEN...

PAUS-FÖRSÄLJNING PÅ TEATRAR OCH ARENOR

 

I pausen på ett evenemang är det stora mängder beställningar och leveranser som ska hanteras på kort tid. Här gäller det verkligen att vara förberedd. Med Paidit Mobile Order kan alla gäster förboka och betala sina ordrar så att allt kan levereras supersnabbt i pausen. En verklig försäljningshöjare!

RESTAURANGER MED SJÄLVBETJÄNING

 

En del gillar att hänga i baren, andra vill bara ha sina drinkar och tycker det är jobbigt att vänta på sin tur hos bartendern. Med Paidit Mobile Order får dina gäster ett snabbspår via en pickup-point där förbetalda ordrar enkelt hämtas upp.

RESTAURANGER MED BORDSBETJÄNING

 

Många gäster är redo att beställa långt innan servitören upptäckt det, speciellt när det är trångt i lokalen. Att gästerna kan beställa och betala t.ex. en drink till ger en markant ökning av både försäljning och kundupplevelse.

>